A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2020. 07. 07. 14:41:22

Tqd Ventilus 390HR hővisszanyerős entalpiás szellőztető rendszer minden igényt kielégít! 

Innovatív és felhasználóbarát vezérlés könnyen kezelhető érintőképernyővel van ellátva. Rendkívül energiatakarékos, mivel 1000 W elektromos előmelegítő funkció áll a rendelkezésére a hideg napokban is. Így lehetősége nyílik minden alkalommal akár más teljesítményt beprogramozni.

Nagyfokú szabályozhatóság és számos kiemelkedő tulajdonság mellett, mindig friss levegőt és ideális lélegezést szolgáltat az épület számára.

 

 

2020. 07. 07. 14:17:58

Ön is szeretné megőrizni egészségét?

EGÉSZSÉGÉNEK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN  VÁLASSZA A TQD VENTILUS HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐ RENDSZERT

 

A TQD Ventilus hővisszanyerős szellőztető rendszer biztosítja, hogy mindig friss levegőt lélegezzen be, az egészségének megőrzése,- és az életminőség javulása érdekében. 

Az automata légkezelő a kültérből a friss levegőt filtereken keresztül megszűri, ez által baktérium,- és allergiamentes levegőt áramoltat. Az entalpiás hőcserélő ideális páratartalmat és tiszta légállapotot biztosít. 

A megváltozott életkörülményeknek köszönhetően egyre több időt töltünk otthonunkban, ezért a szervezetünk egészségének megóvása rendkívül fontos. 

Tegye meg az első lépést családja egészségének megőrzése érdekében és vásároljon Ön is hővisszanyerős szellőztető rendszert!

 

 

ÉLHETŐ OTTHON MEGTEREMTÉSE

A megváltozott élet- és munkakörülményeknek köszönhetően még több időt töltünk zárt térben, mint eddig.

Ön is 4-6-8 órát dolgozik otthon?
Gyermekei és családja is több órát tölt zárt térben?

Az otthon melegét, a családi fészket most már home office munkavégzésre alkalmas hellyé is szükséges kialakítanunk. Mindez azt eredményezi, hogy a zárt térben töltött idő megsokszorozódik. 

Az otthoni munkavégzés és a megnövekedett koordinációs feladatok során kevés figyelem jut arra, hogy folyamatosan szellőztessük lakásunk, családi házunk.

MIVEL ŐRIZHETJÜK MEG A SZERVEZETÜNK EGÉSZSÉGÉT?

 

A TITOK NYITJA A HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETÉS 

Rendkívül fontos az egészségünk megőrzésének érdekében, hogy friss levegőt lélegezzünk be, ideális levegő áramoltatás mellett.

 

NYOMÓS ÉRVEK A TQD VENTILUS SZELLŐZTETŐ RENDSZER MELLETT

  1. Bizonyítottan javul az életminőség, mert szervezetünk folyamatosan friss oxigén ellátásban részesül.
  2. Az antisztatikus, antibakteriális csőhálózatnak és a speciális filtereken megszűrt levegőnek köszönhetően baktériummentes levegőáramoltatást biztosít.
  3. A penészesedés megszűnik, ez által nem csak az épület állagát óvjuk meg, hanem a penész okozta asztmatikus tünetek sem jelentkeznek.
  4. A nagyfokú szabályozhatóságnak és a Bypass téli-nyári automata hőcserélő funkciónak köszönhetően, komfortot és luxus kényelmet biztosít.
  5. Jelentős energiát tud megtakarítani, ez által csökkenti a havi kiadásokat.
  6. Relaxálhat, nyugodtan pihenhet a szinte zajtalan működésnek köszönhetően.

 

MINŐSÉG - TQD - SZERETEM | ŐRIZZE MEG EGÉSZSÉGÉT ÖN IS!

RENDELJEN PRÉMIUM MINŐSÉGŰ TQD VENTILUS HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐ RENDSZERT MÉG MA!

 

Keresés