A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Egyszerű légtechnikai megoldások

Személyre szabható szellőző kialakítás könnyedén

Nemcsak nyáron, hanem az év minden szakában egyedi megoldást nyújt mind a régi épület felújításánál, mind az új épületnél a
Vents ablak ventilátor, az Omega elszívó ventilátor és az önállóan és rendszerként is működtethető Vents egyhelyiséges légkezelő.


A jó energetikai jellemzőkkel rendelkező házban mindenképpen gondoskodni kell a megfelelő légtechnikáról

A szellőztető elhanyagolása számos negatív kellemetlen hatást eredményez. A megnövekedett páratartalom következtében páralecsapódás, penészesedés alakulhat ki. Az elenyésző szellőzés a levegő elhasználódásához, az oxigéntartalom csökkenéséhez vezet. Mindez kedvez a baktériumok és a káros anyagok elszaporodásához, mely könnyen légúti panaszt okozhat.

Sajnos nem mindenkinek adódik arra lehetőség, hogy az egész ingatlanba központi szellőztető rendszert alakítson ki. Ennek számos oka lehet, mint például az, hogy új építésű házba költözött, ahol kimaradt a légtechnika. Ebben az esetben nem fogja a vadi új otthonát újra vésetni, szétfúratni, vagy álmennyezetet kialakíttatni, majd újra kifestetni.

Szerencsére van többféle alternatív szellőző megoldás a modern technológiának köszönhetően, mely kiváló szellőzési lehetőséget kínál. A lakásszellőző jelentősen növeli komfortérzetét és segít megőrizni egészségének megóvását.

Miért jó ötlet az egyszerű légkezelő használata?

  • Megakadályozza az épület vizesedését
  • Optimális légáramlást nyújt
  • Csendes működést biztosít
  • Alacsony energiafogyasztású
  • Könnyedén és egyszerűen karbantartható
  • Nem igényel a lakásban, házban nagy átalakítást
  • Rendkívül kedvező árfekvésű
Rendezés:
Cikkszám: Vents VVR 230
Raktáron
33.990 Ft
Cikkszám: Vento Expert A50-1 S10
Raktáron
189.990 Ft

Keresés