Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért éri meg központi porszívó rendszert használnia?

N.
Miért éri meg központi porszívó rendszert használnia?

Mik a központi porszívó legfőbb előnyei, a hagyományos készülékekkel szemben?

• Nagy teljesítményűek, ezért időt is spórol, hiszen kevesebb alkalommal szükséges majd takarítania otthonát, köszönhetően a nagyfokú hatékonyságnak.

• A mikro porszennyeződések összes fajtáját a lakótéren kívülre, a szabadba fújja ki, amennyiben a többlépcsős szűrőrendszeren mégis átjutnának. Ennek köszönhetően nem keletkezik szálló por, ami takarítás után újra leülne otthona minden szegletében.

• Az Ön és szerettei allergiás tünetei is mérséklődnek, vagy akár meg is szűnhetnek otthonán belül, köszönhetően a kivételesen nagy szívóerőnek, valamint a beszívott levegő szabadba történő kivezetésének.

• Nem kell nehéz gépeket otthonán belül cipelnie és szabad konnektorokat keresnie!

• Hallását is kíméli, hiszen a zajt kibocsájtó központi porszívógép otthona lakóterén kívül kerül elhelyezésre. Ennek köszönhetően Ön mindössze a levegő hangját fogja hallani, ahogy áramlik a csőrendszeren belül.

• A porgyűjtő tartályt elegendő 3-4 havonta ürítenie.

Mi is az a központi porszívó?

A központi porszívó rendszer egy falba épített, külső csatlakozással ellátott csőhálózatból, és egy fixen felszerelt, nagy szívóerejű központi porszívógépből áll.

A központi porszívógépet célszerű olyan helyre telepíteni (pince, garázs), ahol nem okoz gondot a gép zaja, illetve ahonnan a gép által beszívott levegő a szabadba vezethető.

A takarítást rendkívül hatékonnyá teszi, hiszen a beszívott levegőt nem a lakótérbe fújja vissza, így jelentősen csökken a bútorokra lerakodó por mennyisége.

Nem is beszélve az esetenként súlyos allergiás tüneteket okozó poratkákról, pollenekről, amelyeket a központi porszívó rendszer szintén hatékonyan távolít el.

Keresés