Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért hasznos a TQD központi porszívó?

Tisztább otthon, az első lélegzetvételtől!

A TQD központi porszívó használatával enyhítheti, vagy akár teljesen meg is szüntetheti a saját és szerettei allergiás tüneteit otthonán belül!
A TQD lengyel mérnökei által tervezett beépített porszívó rendszerek egyedülállósága abban rejlik, hogy a porszívózáskor felszívott szennyeződések egy speciális szűrőrendszer segítségével leválasztódnak. A speciális szűrési folyamaton esetlegesen átjutó polleneket, poratkákat és más mikro porszennyeződéseket, pedig nem otthona légterébe fújja vissza a központi porszívó készülék, hanem azokat a lakótéren kívülre vezeti ki. Ennek köszönhetően Ön is biztonságban tudhatja szeretteit az allergén szennyeződések által kiváltott megbetegedésektől.
A beépített porszívó rendszerrel a drága, HEPA szűrős, gyakori karbantartást igénylő és nagyméretű hagyományos porszívókat is könnyedén kiválthatja!

Ön mivel töltené szabaddá vált óráit?

Nem csupán a hagyományos, nehéz gépek összeszerelését, otthonán belüli mozgatását, gyakori takarítását, a szabad konnektorok keresését és az eszköz elcsomagolásának idejét spórolhatja meg beépített porszívóval! Egyetlen fali kiállásról átlagosan 3 - 4 szobát, vagy kb. 50 m² területet tud külön megállás nélkül, folyamatosan takarítani! Ezáltal jelentősen redukálhatja otthona tisztán tartására fordítandó időt.
A TQD központi porszívó rendszer használatával nem keletkezik szálló por, ami órákkal később újra leül otthona minden szegletében, ennek köszönhetően jelentősen csökkentheti az időigényes portörlések gyakoriságát is otthonában.
További előny, hogy a beépített porszívó készülék porgyűjtőjét is elegendő több hónap használat elteltével üríteni! A piacon elérhető termékek közül, a TQD gépek rendelkeznek az egyik legegyszerűbb és leghigiénikusabb porgyűjtő tartály ürítési móddal, mely mindössze néhány másodpercet vesz igénybe alkalmanként.
Mindezeket figyelembe véve, sokkal több időt szentelhet családjára, sportra, szórakozásra, pihenésre, bármire ami fontos az Ön számára! 

Egyszerűen kezelhető, kényelmes mindenki számára!

A központi porszívó rendszer használata egyszerű, mindössze a legközelebbi fali csatlakozóba kell helyeznie a takarító tömlőt és a markolaton található kapcsoló átbillentésével meg is kezdheti a takarítást. A porszívózás végeztével, a takarítótömlő fogantyúján levő kapcsolóval tudja leállítani a rendszert. 
A piacon egyedülálló módon a TQD készülékek innovatív elektronikája leállítás után, még 3 másodpercig bekapcsolva tartja a motort, hogy a takarítócsőben fellelhető, a kikapcsolás pillanatában éppen felszívott szennyeződéseknek legyen idejük a porgyűjtő zsákba ürülni. Más központi porszívó rendszerekkel ellentétben így elkerülhető, hogy a takarítótömlő eltávolítása után visszapotyogjon a korábban felszívott a por és egyéb hulladék.
Személyre szabhatóság tekintetében is élen jár a TQD! Számos kiegészítő érhető el a beépített porszívó rendszerhez melyek megkönnyítik az életét! Legyen szó a lakótérről, vagy a garázsról biztosan megtalálja az Ön számára legideálisabb, kiegészítőket, amivel hatékonyabban és gyorsabban tudja tisztává tenni otthonát, gépjárművét!

Teljesítmény, stílus és tartósság évtizedeken keresztül!

A TQD készülékek minőségi anyaghasználata, ellenálló szálcsiszolt alumínium borítása és speciálisan kialakított szűrőrendszere garancia a készülékek hosszú élettartamára.
A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a lengyel szakemberek megalkottak egy hibrid rendszert, így Hawk központi porszívó készülékét használhatja hagyományos ciklonikus, vagy a közkedvelt, higiénikus porzsákos szennyeződés leválasztásos kialakítással. 
A ciklonikus porleválasztásnál a felszívott szennyeződés egy 32 literes alumínium porgyűjtő tartályba kerül. A higiénikus kialakításnál egy 22,5 literes speciális szövetből készült porzsákba gyűlik a felszívott szennyeződés. További óriási előnye a higiénikus megoldásnak, hogy elég a megtelt porzsákot a szemetesbe dobnia, felhelyezni egy új porzsákot és már kész is a központi porszívó készülék ürítése. Nem kell szűrőket tisztogatnia és nem lesz nyakig poros, koszos a tartály ürítésétől. 
Bármely porleválasztást is választja, maximálisan elégedett lesz TQD rendszerével! Az eddigi tapasztalatok alapján, átlagosan 4-6 havonta kell a porgyűjtő tartályt üríteni, vagy a porzsákot cserélni.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés