A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Párásító

Ár:
718.566 Ft
507.340 Ft (399.480 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 211.226 Ft
Kedvezmény: 29%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A legjobb egészség protokollt biztosítja!

Az ideális páratartalom rendkívül jótékony hatással van az immunrendszerre és az allergiára. Így Ön is könnyedén fellélegezhet!

Elérhetőség: 4 hét szállítási idő
Cikkszám: VENT00363
Menny.:db

Leírás

A Ventilus párásító előnye

Az ideális páratartalom korlátozza a fertőzésekre való hajlamot és kedvező az allergiások számára. Oxigéndús és poratkamentes légállapot biztosít, mely rendkívül pozitív hatással van az immunrendszer működésére.

✔  Egészséges környezetet biztosít: az alacsony páratartalmú levegő (különösen a fűtési szezonban) elsősorban a légzőrendszer és a szem irritációjához, valamint a bőr kiszáradásához vezet. A megfelelő páratartalom korlátozza a fertőzésekre való hajlamot, allergiamentes környezetet és erős immunrendszert biztosít. Megszűnik a a száraz levegő okozta fáradtság, koncentráció hiány és alvási probléma. 

✔  Jelentősen csökken a por és allergén anyagok elektrosztatikus áramlása. 

✔  Környezeti hatás: megfelelő páratartalom pozitív hatással van a fából készült bútorok vagy parketta megóvására és tartósságának megőrzésére. Ezen felül előnyös a növények és a kisállatok számára is.

✔  Komplex kialakítás: két eszköz egyben. A másodlagos fűtéssel ellátott párásítóra csak a Ventilus rekuperátor vezérlőjéhez, valamint a vízellátó és szennyvíz rendszerhez kell csatlakozni.

✔  Higiénikus: a párologtató rendszer a vízből és a levegőből származó kalcium vegyületeket és szennyező anyagokat nem juttatja be a helyiségekbe. Ezeket a kémiai anyagokat időről időre automatikusan a szennyvízcsatornába engedi a szerkezet.

✔  Energiatakarékos: a víz párolgásának természetes folyamatán alapul, amely alacsony energiafogyasztássá válik. Az intelligens vezérlőrendszer biztosítja az átmelegítő alacsony energiafogyasztását, amely csak szükség esetén kapcsol be.

✔  Könnyen kezelhető: a készüléket egy vezérlő működteti, amely minden Ventilus hővisszanyerős szellőztető alapfelszereltsége. 

✔  Csendes működés: a párásító eszköz hangtalan működést biztosít. 

Paraméterek

Maximális légáram 600 m³/h
Energiafogyasztás 15W
Hálózati feszültség 230/50 V/Hz
Csőcsatlakozó átmérő 200 mm
Magasság/szélesség/mélység 551/405/448 mm
Tömeg 22 kg
Fűtőteljesítmény 500W
Vízfogyasztás 0,35/h
Maximális vízfogyasztás 1,3/h
Vízcsatlakozó aljzat átmérő 3/4
Víznyomás 0,15-0,6 MPa
Víz hőmérséklete (min/max) 5-20 °C
Környezeti hőmérséklet (min/max) 5-45 °C
Vízkeménység (max.) 200 mg CaCo3

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés