A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Splendid Design Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég 2001 óta arra törekszik, hogy a kínált szolgáltatások és termékek felülmúlják a piaci igényeket.

Cégünk az állandó gazdasági változások mellett is, képes mindig megújulni, fejlődni, bővülni és stabil pozícióban maradni. Mindezt számos szerződött partnerünk és az elmúlt húsz évben több mint 60 ezer elégedett ügyfél igazol.

KÜLDETÉSÜNK

Magyarországon a korszerű és prémium minőségű TQD szellőző rendszer egyedülállóan kimagasló hazai forgalamzójaként hozzájárulunk ügyfeleink kényelméhez, komfort érzetéhez, presztízséhez, biztonságához és egészségéhez egyaránt.

Továbbá rendkívül fontos számunkra, hogy a FRISS LEVEGŐ program minősítéssel rendelkező élvonalbeli szellőztető gépeinkkel biztosítani tudjuk a belső zárt térben az automata szellőztetést.

Mindemellett partnereink bevonásával törekszünk a lehető legjobb és legszéleskörűbb szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára.

LEGYEN ÖN IS MÁRKAKÉPVISELETI PARTNERÜNK

A magyar hővisszanyerős szellőztető piacon az általunk forgalmazott TQD Ventilus prémium minőségű hővisszanyerős szellőztetés az Ön igényeihez igazodva minden épület típushoz a legjobb megoldást nyújtja.

A légkezelő szellőztető a kültérből a friss levegőt beszívja, a filtereken keresztül megszűrt baktérium,- és allergiamentes levegőt az entalpiás hőcserélő funkció által, ideális pártartalmat és tiszta légállapotot biztosít.

A By-pass téli-nyári automata hőcserélő szellőzésnek köszönhetően az év minden szakában maximális komfortot és kényelmet nyújt.

SZOLGÁLTATÁSUNK

Magyarország-i viszonteladó és kivitelező partner hálózat kiépítés

Kiemelt kondíciók, korrekt partnerkapcsolatra építjuk a kölcsönös együttműködést.

✔  Márka képviseleti partner kedvezmény biztosítás
✔  TQD Ventilus hővisszanyerős szellőztető rendszer értékesítés
✔  Díjmenetes tájékoztatás 
✔  Egyedi ajánlat készítés 
✔  Teljes körű garancia kezelés
✔  Közvetlen TQD import

Minimum éves egyszeri karbantartás mellett, Magyarországon egyedülálló lehetőségként 5 év garanciát biztosítunk. 

Kizárólagos magyarországi forgalmazóként az összes TQD Ventilus hővisszanyerős szellőztető rendszer típus megvásárolható nálunk!

Miért bízzon meg bennünk?

✔  Több évtizedes szakmai tapasztalat | 2001 óta az ügyelek szolgálatában
✔  Közvetlen TQD import | Termékeink közvetlenül a gyártóktól származnak
✔  Megbízható minőségi termékek | Márkagarancia
✔  Egyedülálló 5 év garancia | Minimum éves egyszeri karbantartás mellett
✔  Széles webáruház kínálat | Könnyen és gyorsan választhat termékeinkből
✔  Kiemelt szakmai szolgáltatások

Magas minőségre, kiváló együttműködésre és tisztességre építjük az üzleti vállalkozásunkat. Célunk ügyfeleink és partnereink elégedettsége révén méltó módon képviselni a magyar piacon az általunk forgalmazott TQD prémium minőségű termékeket és szolgáltatást. 

Segítünk megtervezni szellőztető rendszerét, díjmentes szaktanácsadást biztosítunk

Tekintse meg széles termék kínálatunk és bízza az élvonalbeli légkezelő rendszerünkre otthona levegő átöblítését, mert nem csak a hegycsúcsokon lélegezhet friss, oxigéndús levegőt! 

Fényes Csaba 

ügyvezető igazgató

Splendid Design szellőztető rendszer

Keresés